Generelle betingelser for handel og samarbejde hos Hennetec Print Works

Generelle betingelser

Betingelserne i dette dokument gælder for alle leverancer til og fra
Hennetec
Sønderskovvej 10
8362 Hørning

Juridisk ejer:
Galleri Brænderigården ApS
Søndergade 41e
8700 Horsens
(“HENNETEC”), både fysisk og elektronisk.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med hennetec.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til [email protected]

Betalingsbetingelser

Alle køb hos Hennetec sker med et af betalingskortene Dankort, Visa, Visa Electron, Visa/Dankort, JCB, Eurocard eller Mastercard med mindre andet er aftalt på forhånd. Ved afsendelse af ordrebekræftigelse pr email er gyldigheden af det angivne betalingskort kontrolleret. Beløbet hæves først fra kundens konto når varen afsendes fra HENNETEC. Der tages ikke gebyr ved betaling på hennetec.dk

Leveringsbetingelser

Vi forsøger altid at sende din ordre 1-3 hverdage efter bestilling, og du kan derfor regne med at have varen i hænde i løbet af 2-5 hverdage efter ordremodtagelse.
Ordrerne sendes med GLS eller Post Nord, alt efter dit behov, og med track and trace nummeret, kan du følge med i hvor din vare befinder sig.
Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer.
Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Reklamationsret / garanti

Der er 2 års reklamationsret på alle varer købt hos HENNETEC. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Visse varer har en udvidet garantiperiode, hvilket fremgår af det enkelte produkt samt af det medfølgende garantibevis. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Det er en forudsætning, at produktet ikke har været udsat for påvirkninger, som den pågældende type produkter ikke normalt anses for at kunne modstå, f.eks. er det normalt kendt, at plakater ikke bør udsættes for vand, brand, meget kraftigt sollys, mange skarpe buk o.s.v.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

I tilfælde af modtagelse af en beskadiget forsendelse, kontakt HENNETEC med henblik på reparation eller ombytning af varen.

Varen sendes til:

Hennetec
Sønderskovvej 10
8362 Hørning

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.Fortrydelsesret

For alle lagervarer/standardvarer gælder 365 dages fortrydelsesret for købet. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Kunden betaler returfragten til HENNETEC.

HENNETEC tilbagefører herefter købsbeløbet til kundens betalingskort eller konto. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Bemærk at specialproduktioner, der produceres til lejligheden efter bestilling fra kunden, ikke er omfattet af fortrydelsesretten, da disse udelukkende produceres til den pågældende kunde. Specialproduktioner er markeret med et Produceres efter ordre symbol i varelinjen i varekurven og er mærket med en * i ordrebekræftelsen. Ved bestilling af specialproduktioner accepterer du ligeledes af fortrydelsesretten bortfalder når vi igangsætter produktionen.

Hvis du fortryder købet, skal du underrette os inden fristens udløb, evt. ved brug af standardfortrydelsesformularen nederst på denne side. Dernæst skal varerne inden 14 dage sendes til:

Hennetec
Sønderskovvej 10
8362 Hørning

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for store rammer over 70x100cm samt større varepartier, der sendes på palle. Udgifter for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 400 DKK.

Varens stand, når du sender den tilbage: 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.Salg af billeder.

Alle billeder som overføres til HENNETECs hjemmesider er som standard fortrolige og kan kun ses af kunstneren selv.

Kunstneren kan dog vælge at ændre et motivs status til 'offentlig', hvorved det bliver tilgængelig for andre at købe et produkt med det pågældende motiv mod godtgørelse til kunstneren. Nedenstående er derfor KUN relevant for motiver, som kunstneren selv aktivt sat til 'offentlig'. Alle andre motiver er fortrolige.

Hvis en kunstner sætter et motivs status til 'offentlig', erklærer kunstneren at have de ophavsmæssige rettigheder til det/de pågældende billed(er). Fotografen overdrager ikke rettighederne til HENNETEC, men giver HENNETEC ret til at anvende billedet/billederne til salg, markedsføring og produktion mod at godtgøre fotografen med 20% af salgsprisen (excl forsendelse og moms). Godtgørelsen anses som optjent 4 uger efter at betalingen for salget er modtaget af HENNETEC. Dette er for at forhindre misbrug.

Ved annullering eller tilbageførsel af salget modregnes den hos fotografen optjente godtgørelse i forbindelse med salget.

Fotografen kan til enhver tid bede om at få udbetalt det optjente beløb. Udbetaling forudsætter, at HENNETEC har fået oplyst fotografens CPR-nr eller CVR-nr samt Reg nr + Konto nr i et dansk pengeinstitut til at sætte beløbet ind på. Oplyser fotografen CPR-nr indberettes udbetalingen som B-indkomst 1 gang årligt. Udbetales godtgørelse som en rabat på køb af varer er hverken CPR eller CVR-nr nødvendigt. Oplyser fotografen CVR-nr i stedet, er det fotografens ansvar at indberette denne indkomst til skattemyndighederne ud fra det modtagne afregningsbilag.

HENNETEC forbeholder sig ret til at fjerne billeder fra HENNETECs hjemmesider, der vurderes ulovlige eller væsentligt uden for hensigten med hjemmesiden, herunder politisk, religiøst eller pornografisk materiale, der ikke vurderes at have noget kunstnerisk indhold.

I tilfælde af misbrug/svindel/ulovligheder forbeholder HENNETEC sig ret til at suspendere godtgørelsen.

Forhandlere

Aftaler om forhandling af HENNETECs produkter kan opsiges øjeblikkeligt af begge parter.

Forhandlere med en aktiv aftale kan anvende produktfotos fra HENNETECs hjemmesider så længe anvendelsen udelukkende relaterer sig til markedsføring af varer fra HENNETEC.

HENNETECs produkttekster må ikke anvendes på Internettet pga. "Duplicate content" problematikken.

Markedsføring

Brugere af HENNETECs hjemmesider vil som udgangspunkt ikke modtage emails udover administrative systememails, såfremt andet ikke er aktivt tilmeldt.

Brugere med billeder offentligt til salg på HENNETECs hjemmesider vil dog modtage besked om nye funktioner relateret til billedsalg på HENNETECs hjemmesider.

Forhandlere vil løbende blive holdt ajour med produktnyheder og andre ændringer i varesortimentet samt nye funktioner relateret til forhandlere på HENNETECs hjemmesider.

Forbrugerspørgsmål

Er du i tvivl om dine forbrugerrettigheder på nettet i Danmark og vil gerne have en uvildig rådgivning, så står E-mærkets forbrugerhotline klar på 44 85 85 90.

Klageadgang

Du kan som forbruger klage over en handel med HENNETEC i Danmark til

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
kfst.dk

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til Hennetec, Sønderskovvej 10, 8362 Hørning, [email protected]

- Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer:

- Bestilt den:

- Ordrenummer:

- Forbrugerens navn:

- Forbrugerens adresse:

- Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):

- Dato:

Rabatkoder

Se her vores politik på rabatkoder.